Αγαπητοί Κύριοι,

Το γραφείο Γενικού Τουρισμού ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕ – ANYLAND TRAVEL, η νέα δυναμική παρουσία του ταξιδιωτικού κλάδου, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005 από στελέχη με επαγγελματική πείρα από το 1980 και εδρεύει στον Πειραιά, από αρχές Απριλίου 2013 , στα καινούρια μας γραφεία στο νεοκλασικό της οδού Ανδρούτσου 153 , Πειραιά.

Ειδικεύεται και δραστηριοποιείται κυρίως στον ναυτιλιακό αλλά και σε όλους τους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς τομείς και είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών ΙΑΤΑ , σε 24ωρη βάση , 7 ημέρες την εβδομάδα.

 

Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται πολλές από τις σημαντικότερες Ελληνικές και ξένες ναυτιλιακές, εμπορικές, εισαγωγικές, εκδοτικές κλπ. εταιρίες, σημαντικά πρόσωπα και επιχειρηματίες, της χώρας αλλά και του εξωτερικού (VIP) και πλήθος ιδιωτών Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σημειώσατε ότι το γραφείο μας αναλαμβάνει (σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά) να σας παραδίδει εγκαίρως στον χώρο εργασίας σας ή όπου αλλού επιθυμείτε τα ταξιδιωτικά έγγραφα (εισιτήρια, παραστατικά πληρωμής ξενοδοχείων κλπ.) και αναλαμβάνει τις θεωρήσεις διαβατηρίων (VISAS).

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι και για όλες τις ιδιωτικές ταξιδιωτικές ανάγκες των μελών της εταιρίας σας η εμπειρία και ο ζήλος των στελεχών του ANYLAND TRAVEL εξασφαλίζει ασυναγώνιστες τιμές και άμεση, πλήρη, απολύτως επαγγελματική 24ωρη εξυπηρέτηση.

 

Υπεύθυνοι έκδοσης εισιτηρίων (senior executives):
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΚΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Υπεύθυνος λογιστηρίου: ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Βοηθός λογιστηρίου: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υπεύθυνος ταξιδιωτικών εγγράφων: ΜΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και προσβλέπουμε σε μια προσοδοφόρο  και εποικοδομητική συνεργασία για την εταιρία σας.

Με τιμή,

Anyland travel LTD,

Member of IATA (27 2 1241 5)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη, βρισκόμαστε στο κέντρο του Πειραιά για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.


AnyLand Travel

Το γραφείο Γενικού Τουρισμού ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕ – ANYLAND TRAVEL, η νέα δυναμική παρουσία του ταξιδιωτικού κλάδου, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005 από στελέχη με επαγγελματική πείρα από το 1980 και εδρεύει στον Πειραιά από το 2005.

Ειδικεύεται και δραστηριοποιείται κυρίως στον ναυτιλιακό αλλά και σε όλους τους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς τομείς και είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών ΙΑΤΑ , σε 24ωρη βάση , 7 ημέρες την εβδομάδα.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση:ΟΔ.ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 153, 18535, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλέφωνα:+30.2104130421/ +30.2104130427/ +30.2104130435/ +30.2104130436

Φαξ:+30.2104222416

Email:info@anylandtravel.gr

            anyland@otenet.gr

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε γράψτε το μήνυμά σας.
* Ονομα:
* Ηλ. Διευθυνση:
* Μηνυμα: