Χριστούγεννα -Πρωτοχρονιά-Θεοφάνεια Κωνσταντινούπολη

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ Π Ο Λ Η

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ –ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

 

4 ΜΕΡΕΣ  ( Πλήρες Πρόγραμμα ) // Αναχ : 24/12 , 27/12 , 30/12 , 02/01 , 05/01.

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ( Κλασσική ξενάγηση ).

 Πτήση για Κων/πολη  Άφιξη, συνάντηση με τον ξεναγό μας και αναχώρηση  για την παλιά πόλη, όπου θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία , τον  Βυζαντινό Ιππόδρομο, την Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού  και  το Ανάκτορο Τοπκαπί  κατοικία των Σουλτάνων μέχρι τον 19ο αιώνα , που σήμερα στεγάζει  το μουσείο με τους αμύθητους θησαυρούς  της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας .  Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με παραδοσιακούς χορούς  και οριεντάλ. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ ( Χάλκη και Πρίγκιπος ).

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι. Θα επισκεφθούμε πρώτα την νήσο Χάλκη όπου θα ξεναγηθούμε στην Θεολογική Σχολή και στην συνέχεια την νήσο Πρίγκιπο . Προαιρετικό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο . Σας προτείνουμε  τον γύρο του νησιού με τα γραφικά αμαξάκια η μία επίσκεψη  στον Άγιο Γεώργιο τον κουδουνά στην κορυφή του λόφου . Αναχώρηση από τα καταπράσινα Πριγκιπόνησα με τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη , στο ξενοδοχείο μας .

3η μέρα :ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε  για να επισκεφθούμε την Μονή της Βαλουκλιώτισσας  με τους τάφους των Πατριαρχών , τα Θεοδοσιανά τείχη , την Χρυσή Πύλη του Βυζαντίου , την Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος ύμνος  και το Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον ναό του Αγίου Γεωργίου . Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την περίφημη Κλειστή Αγορά ( Kapali Carsi ) της Κων/πόλης με τους 100 δρόμους και τα περίπου 4000 καταστήματα με κοσμήματα , χαλιά , αντίκες, δερμάτινα και κάθε είδος κομψοτεχνήματα και έργα τέχνης.  Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε και την  Αιγυπτιακή Αγορά ( Misir carsi ) γνωστή για τα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων , ξηρών καρπών και παραδοσιακών γλυκών  με το άρωμα της Ανατολής .

4η μέρα:  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ –ΑΘΗΝΑ

 Μετά το πρωινό , ελεύθερη μέρα για βόλτες και ψώνια . Σας  προτείνουμε μία βόλτα στη θρυλική λεωφόρο του Πέραν ( Istiklal Caddesi ) με τα καταστήματα  όλων των ειδών , τα εστιατόρια για όλα τα γούστα , τα διάσημα ζαχαροπλαστεία , όπως το ξακουστό Haci Bekir με έτος ίδρυσης το 1777 . Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για  Αθήνα .

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κων/πολη-Αθήνα ( απευθείας πτήσεις) .
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Κων/πολης
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* ή 4* στην Κων/πόλη.
  • Τρείς ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό όπως στο πρόγραμμα .
  • Το εισιτήριο του πλοίου για τα Πριγκιπόνησα .
  • 1 αποσκευή μέχρι 23 κιλά το άτομο.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αερ/μίων 145 Ευρώ .

* Δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία και τα προαιρετικά .

*Η σειρά των ξεναγήσεων  δύναται να αλλάξει  .

* Για την αναχώρηση  στις  30/12 , υπάρχει επιβάρυνση  50 ευρώ το άτομο .

 

 

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ :   ΑΤΗ-IST  05.35-08.00  //   IST-ΑΤΗ-HER  20.20-20.45

 

Δίκλινο

1κλινο

Παιδικό

Ξενοδοχείο

459

559

339

BUYUK HAMIT 3*sup. παλιά πόλη /με Ημιδιατροφή

469

569

349

 LARES PARK  4* superior Tαξίμ / με πρωινό

LOCATION
As you can see at the map below, we are located at the centet of Piraeus for easy and quick access. We will be very pleased to meet you in person.


AnyLand Travel

The General Travel and Tourism Company ANYLAND TRAVEL AGENCY LTD the new dynamic brand in Travel Industry, was established in March 2005, by executives with professional experience since 1980 and is located in Piraeus–Greece since April 1st 2013.

Our firm specializes in and serves mainly the marine travel sector as well as all other travel and tourism activities, 24 hours a day 7 days a week, and is a member of IATA.

 

Contact Details

Address:153 ANDROUTSOU STR. 18535, PIRAEUS

Telephone:+30.2104130421/427/435/436

Fax:+30.2104222416

Email:info@anylandtravel.gr

CONTACT

In need for awesomeness, request a quote or just say hello!
*Name:
*Email:
*Message: